ÁSZF - Általános szerződési feltételek

A regisztráció előtt kérjük, figyelmesen olvassa el Általános Szerződési Feltételeinket. Ez minden regisztrált felhasználónkra kötelező érvényű. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, 
kizárólag elektronikus formában elérhető, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal (célszerű ezért annak elmentése). Mikron-Team Kft. fenntartja magának a jogot a jelen ÁSZF részbeni vagy teljes módosítására a már megszerzett fogyasztói jogok sérelme nélkül. Fontos tudomásul venni, hogy a létrejött egyedi jogügylet részévé a jogügylet létrejötte napján hatályos ÁSZF válik.


A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének megtételével azt is jelezze, hogy teljes körűen megértette és elfogadta Mikron-Team Kft. mindenkor hatályos általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit (Adatvédelmi szabályzat). Elfogadás hiányában jogügylet nem kezdeményezhető, joghatás nem keletkezik.

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatos információkat megtalálja az oldalunkon, illetve felmerülő kérdéseire szívesen válaszolunk a megadott elérhetőségeinken!

ÜZEMELTETŐI ADATOK:
Üzemeltető, Cégszerű megnevezés:
Mikron-Team Kft.
A vállalkozás székhelye:
1108 Budapest, Kozma utca 7.
Adószám:
12179697-2-42
Telefon:
Email:
NNK engedély számok:
ÁTUTALÁS INFORMÁCIÓK:
Bank neve:
MKB
Bankszámlaszám:
10300002-10135911-49020019
Bankszámla tulajdonos:
Mikron-Team Kft.
© Minden jog fenntartva 2019-2023 - Mikron-Team Kft.
Fejlesztette: VSO Kft.